Søborg Hovedgade 20, 2860 SØBORG. TLF 39 56 44 09

DANSKPRODUCERET DESIGN I SÆRKLASSE

BORDPLADER I ALLE MATERIALER

En verden af bordplader......

Vi forhandler alle typer bordplader som f.eks. Dekton, Silestone, Granit, marmor , skiffer, massivtræ, laminat, kompaktlaminat, Corian, GetaCore, Stål, m.m. Hvis dine vægge er skæve anbefaler vi, at du bestiller dine bordplader med prof. opmåling, da en lille skævhed jo kan blive til en stor skævhed på en langt stykke. Vi  forhandler både individuelt tilpassede bordplader, samt rå-plader, som du selv kan tilpasse på montagestedet. Vi anbefaler, at du lige tager en snak med Kasper i butikken for rådgivning vedr. hvad der er bedst for netop dig.

Kompetent betjening

Stenbordplader skal måles præcist op og det klarer vi naturligvis for dig. Vi søger også for levering og montering og tager ansvar for hele forløbet så du har ro til at bestille lige præcis den bordplade som du ønsker dig.

Vi kører også ud

Hvis du ønsker et tilbud på din nye bordplade er du meget velkommen til at kontakte os her på siden. Vi har i øjeblikket gode tilbud på Dekton og Silestone.

Bredt sortiment

Hos Køkkencenter Søborg kan du få lige præcis den bordplade som du ønsker. Vi forhandler både de meget slidstærke Dekton bordplader i mange forskellige varianter samt granit, marmor, massivtræ, højtrykslaminat, kompaktlaminat, rustfrit stål, Corian, GetaCore og meget andet.

Granit - Tag naturen med indenfor !

Vi forhandler granitbordplader i mange lækre varianter og i tykkelser på 20, 30 & 40 mm. Når du bestiller en granitbordplade skal du tage stilling til om du ønsker en poleret overflade eller en matslebet overflade. Begge dele er flot, men farvenuancer i granitten kommer mere frem når du vælger en poleret.  

Keramik & Dekton. Markedets stærkeste bordplader!

Den ubetingede stærkeste bordplade du kan få er en Dekton bordplade. Den er så stærk, at du kan få den som bordplade helt ned i tykkelse 12 mm. hvis du kan lide de tynde/slanke bordplader. Eller kan du også få dem i 20 og 30 mm tykkelse. Dekton bordplader kan med garanti tåle, at du sætter varme ting fra dig helt ukritisk da der er tale om et meget slidstærkt, varmefast og syrefast materiale. Dekton anvendes til meget andet en bordplader. Feks. udendørs bygningsfacader osv. Dektonmaterialet er ligeglad med regn, fugt, frost, sne osv. hvilken gør materialet helt perfekt til feks. udekøkkener til forskel fra Silestone, som udelukkende er til indendørs brug. 

Silestone ! Smukke kompositbordplader.

Silestone bordplader minder meget om de slidstærke Dekton bordplader. Silestone er dog typisk lidt billigere i anskaffelsespris uden at være et discountprodukt. Silestone er kun til indendørs brug og du bør ikke sætte varme ting direkte på pladen. 

Getacore/Corian

GetaCore eller Corian ? De fleste kan ikke se forskel. Corian var først og er et registreret varemærke og en del dyrere en GetaCore. Begge materialer har den fordel at du kan få “usynlige samlinger” på dit vinkelkøkken hvor der jo altid er en samling. Du kan også få vasken underlimet som vi kender på laminatbordplader.  GetaCore bordplader er oftest hvide, men kommer også i andre farver. 

Corian

Vi sælger også Corian bordplader efter mål. Corian er ikke varmefast  men overfladen er eksklusiv og lækker og ser godt ud på alle køkkener. 

Massiv træ

Bordplader i massivtræ har alle dage være hyggeligt. At få naturen med indenfor kan også noget. Du skal dog være opmærksom på at massivtræsbordplader kræver vedligeholdelse i form af rengøring, slibning og oliering.  Massivtræsbordplader kommer i 20, 30 og 40 mm tykkelse og i alle de populære træsorter som feks. Eg, Hvidolieget eg, Bambus, Wenge, Mahogni, Valnød, Bøg osv. 

Laminat i superkvalitet

Laminat er det prisbillige valg, som sagtens kan fremstå eksklusivt. Laminat i dag er IKKE hvad laminat var for 40 år siden. Der er virkelig sket meget. Vi anbefaler at kigge forbi butikken da udvalget er enormt stort. Bordpladetykkelser er typisk 20, 30 eller 30 mm .

Kompaktlaminat

Kompaktlaminat er 12 mm i tykkelsen. Der er ingen spånpladekerne i kompaktlaminat, hvilket gør den til en meget slidstærkbordplade som holder i mange år. Kompaktlaminat bør på grund af tykkelsen monteres på en understøtningsplade, som montere på korpus. På den måde mister du ikke bordhøjde og du får samtidig en smart svævende designer look på din køkkenløsning. Der kan naturligvis underlimes vaske i kompaktlaminatbordplader.

Stål

Vi sælger bordplader i stål. Disse produceres til dig og du er ikke bundet af nogle standardmål. Stålbordplader fås både som massive 5 mm stålplader eller med ombukket kant i hvilken som helst tykkelse. Vasken bliver svejst i og kanten bliver efterfølgende poleret så du ikke kan se svejsekanten. Stålbordplader er praktiske og nemme at vedligeholde og super til industri eller klinik hvor der kan være særlige hygiejneforhold at tage hensyn til.