Søborg Hovedgade 20, 2860 SØBORG. TLF 39 56 44 09

DANSKPRODUCERET DESIGN I SÆRKLASSE

NYT BAD

NYT BAD

Når du skal købe nyt badmiljø skal du beslutte dig for om du ønsker en standardløsning eller en individuelt tilpasset løsning. Heldigvis tilbyder vi begge dele. Her ser du en flot ny vasketype med automatisk overløb i bundventilen, som du kan få i hvid, sort eller messing.  Herefter skal du tage stilling til om du selv vil samle og montere eller om vi skal klare det for dig. Vores sortiment er meget stort indenfor badmiljøer, da sortimentet er bygget op omkring vort enorme lågesortiment.  Vi tør godt sige, at vi har noget for enhver smag så tøv ikke med at kontakte os for et lækkert løsningsforslag.

Kompetent betjening

Hos Køkkencenter Søborg møder du Kasper med 25 års køkkenerfaring, hvoraf de sidste 17 år er gået som selvstændig.

Vi kører også ud

Vi kommer gerne hjem til dig og foretager en opmåling. På den måde sparer du tid. Du kan bestille opmåling her på siden eller du kan ringe til os på telefon: 39 56 44 09

Bredt sortiment

Hos Køkkencenter Søborg har vi et meget bredt lågesortiment. Det har vi fordi vi ikke er bundet af nogen kæde og fordi at vi mener, at kundens ønske er vores udgangspunkt. Det betyder at du kan få alt fra prisbillige køkkener med meget hurtig leveringtid til de mere eksklusive snedker/designerkøkkener.

Gratis 3D tegning af dit projekt

Vi tegner dit projekt i 3D. Det gør vi fordi det er vigtig for os at forklare alle detaljer så det er til at forstå. Vi kan meget hurtigt forvandle en simpel måltegning til en flot fotorealistisk 3D Tegning og det koster ikke noget. 

BADVASKE PÅ MÅL I MANGE FLOTTE DESIGNS