Søborg Hovedgade 20, 2860 SØBORG. TLF 39 56 44 09

DANSKPRODUCERET DESIGN I SÆRKLASSE

KØKKENRENOVERING/NYE FRONTER

BÆREDYGTIG KØKKENRENOVERING - NYE FRONTER PÅ DIT GAMLE KØKKEN INCL. MONTERING.

Hos OS kan du få nye låger på dit eksisterende køkken uanset fabrikat i mange farver og designs. Det  er bæredygtigt og prisvenligt. Vi monterer og justerer dine nye låger så det ser ud som om du har fået et helt nyt køkken. Hvis du har en defekt på dit køkken som en skuffe der hænger eller andet kan vi klare udskiftning af dette samtidig.  Ring til os få et møde om køkkenrenovering med nye fronter på dit eksisterende køkken 

Farver på låger, skuffetyper og design

De fleste vælger vores stærke hvide luxskuffer med fuldt udtræk og softluk. Disse er prisbillige og meget slidstærke. Vi har også massive egetræsskuffer hvis du ønsker et snedkeragtigt look på dit nye køkken. Du bestemmer selv om du ønsker en 2 delt eller en 3 delt skuffeløsning. På den 2 delte sidder bestikskuffen inde bag den øverste store skuffe. 

Standard låger leveres på en uge ! Så hvorfor vente?

Skal vi friske dit gamle køkken op med nye fronter? Det tager ca 1 dag og koster fra 10.000 kr. afhængig af låge valg. Vi kommer gerne hjem til dig og rådgiver dig om hvad der er smartes for netop dig. Faktisk kan du for få midler få et helt nyt og moderne look i dit gamle køkken. Smart og salgsfremmende hvis du overvejer at sælge din bolig eller hvis du bare vil gøre noget godt for dig selv for relativt få midler. Vi kan leverer fronter til ALLE typer køkkener med indvendige hængseler. 

Sort Eg Melamin
Grøn miljø

NYE STANDARDLÅGER

Når det kommer til låger har vi alt fra de prisbillige melaminlåger til massive/Finerede og lakerede låger

Luxus massiv lamelfronter

et lille udpluk af vort store sortiment blandt farvede låger 

Massiv lamel mørk eg
Massiv lamel sort eg
Massiv lamel egetræ
Kantmonteret greb
Knopgreb
Frontboret greb
Kantmonteret greb

GREB I MANGE VARIANTER