Søborg Hovedgade 20, 2860 SØBORG. TLF 39 56 44 09

DANSKPRODUCERET DESIGN I SÆRKLASSE

NYT KØKKEN

NYT KØKKEN PÅ FÅ DAGE !

Når du skal købe nyt køkken skal du vurdere om du vil købe med eller uden montering. Hvis du selv vil montere skal du tage stilling til om du vil have elementerne lever usamlet eller samlet. Heldigvis kan du få det som du vil have det hos os. Vi tilbyder køkkener i mange stilarter og i  alle prisklasser. Vi har meget hurtig leveringstid og kan typisk levere dine nye køkkenelementer på 1 uge.

Kompetent betjening

Hos Køkkencenter Søborg finder du Kasper med 25 års erfaring i køkkenbranchen, hvoraf de sidste 17 år er gået som selvstændig. Du får derfor rådgivning der bygger på mange års erfaring.

Vi kører også ud

Vi kommer gerne hjem til dig og foretager en opmåling. Du kan bestille tid her på siden eller ringe på telefon 39 56 44 09

Bredt sortiment

Vort sortiment er stort da vi ikke er bundet op af en stram kædeaftale. Som udgangspunkt er det dit ønske der er interessant for os så spørg bare løs.

Gratis 3D tegning af dit projekt

Vi elsker 3D. For Din skyld , for vores skyld, for vores alle sammen´s skyld. Det er så meget nemmere når alt gennemgået i 3D. Vi tager den tid som det tager for at komme helt i mål. Vi har altid kaffe på kanden og er altid friske på at lave en gratis 3D tegning til dig, så kig du bare forbi med nogle mål eller bestil tid til opmåling her på siden.